Zanussi ZOB482X Instrukcja Użytkownika Strona 34

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 64
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 33
Waga
(kg)
Potrawa Funkcja piekarnika Poziom
Tempera‐
tura pie‐
karnika
(°C)
Czas pie‐
czenia
(min.)
4 Indyk 1 180 210-240
1 Ryba 2 190 30-40
1
Faszerowane
papryki i pomi‐
dory / Pieczo‐
ne ziemniaki
2 190 50-70
Ciasta w
proszku
2 160 45-55
1 Paszteciki 2 160 80-100
Ciasteczka 3 140 25-35
2 Lasagne 2 180 45-60
1 Biały chleb 2 190 50-60
1 Pizza 1 190 25-35
Grillowanie
Przed rozpoczęciem pieczenia rozgrze‐
wać pusty piekarnik przez 10 minut.
Ilość Grillowanie Czas pieczenia w minu
tach
TYP POTRAWY Ilość
sztuk
g
Poziom
Temp.
(°C)
1-sza stro‐
na
2-ga stro‐
na
Steki (Filety) 4 800 3 250 12-15 12-14
Befsztyki 4 600 3 250 10-12 6-8
Kiełbaski 8 / 3 250 12-15 10-12
Kotlety schabowe 4 600 3 250 12-16 12-14
Kurczak (przecię‐
ty na 2 połówki)
2 1000 3 250 30-35 25-30
Kebaby 4 / 3 250 10-15 10-12
Piersi kurczaka 4 400 3 250 12-15 12-14
Hamburgery 6 600 3 250 20-30
Filety rybne 4 400 3 250 12-14 10-12
Opiekane kanapki 4-6 / 3 250 5-7 /
Tosty 4-6 / 3 250 2-4 2-3
34
Przeglądanie stron 33
1 2 ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... 63 64

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag