Zanussi ZOB20601XK Instrukcja Użytkownika Strona 21

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 28
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 20
TYPE MA-
TRETT
Over-/undervarme Varmluft
Tilbered-
ningstid
[min]
Merknader
Brettplas-
sering
Temp.
[°C]
Brettplas-
sering
Temp.
[°C]
Eclair 3 190 3 170 25 - 35 På et stekebrett
Terter 2 180 2 170 45 - 70 I en kakeform på
20 cm
Fruktkake 1 160 2 150 110 - 120 I en kakeform på
24 cm
Victoriasandwich 1 170 1 (venstre og
høyre)
160 50 - 60 I en kakeform på
20 cm
1)
1) Forvarm ovnen i 10 minutter.
BRØD OG PIZZA
TYPE MA-
TRETT
Over-/undervarme Varmluft
Tilbered-
ningstid
[min]
Merknader
Brettplas-
sering
Temp.
[°C]
Brettplas-
sering
Temp.
[°C]
Formbrød 1 190 1 190 60 - 70 1 - 2 stykker á 500
gr. per stk.
1)
Rugbrød 1 190 1 180 30 - 45 I en brødform
Pizza 1 230 -
250
1 230 -
250
10 - 20 I et stekebrett eller
en langpanne
1)
Scones 3 200 3 190 10 - 20
På et stekebrett
1)
1) Forvarmes i 10 minutter.
GRATENGER
TYPE MA-
TRETT
Over-/undervarme Varmluft
Tilbered-
ningstid
[min]
Merknader
Brettplas-
sering
Temp.
[°C]
Brettplas-
sering
Temp.
[°C]
Pasta-grateng 2 200 2 180 40 - 50 I en form
Grønnsaks-gra-
teng
2 200 2 175 45 - 60 I en form
Quiche 1 180 1 180 50 - 60
I en form
1)
Lasagne 2 180 -
190
2 180 -
190
25 - 40
I en form
1)
Cannelloni 2 180 -
190
2 180 -
190
25 - 40
I en form
1)
1) Forvarmes i 10 minutter.
KJØTT
21
www.zanussi.com
Przeglądanie stron 20
1 2 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag